Pinterest
Traditional stone barn updated with a steel-framed living space.

McGarry-Moon inserts steel-framed living space into traditional barn

Studio Octopi, Jack Hobhouse · Slot House

A Victorian terraced house in north London, converted once before in the has been reshaped and extended by Studio Octopi. A glass infill was slotted in beside the neighbouring wall to open up space for a double-height dining room and ne.

Modern extension to period property

[Kitchen Extension Ideas Open Your Home House Cost Gain More Living Space] kitchen extension ideas gain more living space your home then adding more space your home then adding extension kitchen living kitchen living extension with skylight white textured

Venha até ao float in spa do rato ou de picoas e descubra momentos tão relaxantes como este...  http://www.float-in.pt/

Four-cornered Villa / Avanto Architects

Architect Visit: Four-Cornered Villa by Avanto Architects : Remodelista wood stove fireplace living room

View of farmhouse and extension

Contemporary two-storey extension and complete refurbishment of an existing century farmhouse in a stunning rural location in East Lothian.

Classic Travertine Paving Filled used in a modern, contemporary garden. The 'inside/outside' look, with bi-fold doors, is extremely popular at the moment and the Travertine lends itself well to this.

Classic Travertine Paving Filled used in a modern, contemporary garden. The 'inside/outside' look, with bi-fold doors, is extremely popular at the moment and the Travertine lends itself well to this.

#architecture

Two homes for father and son in the Pyrenees with modern interiors, huge windows and pitched roof based on an old dry stone house by Cadaval & Sola-Morales.

Relaxed open space

When I extend the deck, and it reaches the hill. (enclosed courtyard / Double Gable Eichler Remodel by Klopf Architecture)

the shed-like appearance is emphasised by the steeply-pitched roof, while inside a showroom layout has been applied to invoke a sense of being at home.

Image 23 of 23 from gallery of Gardening Shop Strubobuob / Innauer-Matt Architekten. Photograph by Innauer-Matt Architekten

the distinctive roof over the new living area gives the immediate effect of a simple concrete slab which contrasts with the texture of the original building.

Architectural practice Bureau de Change has created a concrete ribbed roof for an extension to a London-based Victorian residence. Billy Mavropoulos and Katerina Dionysopoulou report.

Holiday home extension in Lesponne, Hautes-Pyrénées, France by PPA Architects.

PPA Architects extended a lone stone barn into a wonderful green roofed holiday retreat in France.