OMA’s Maggie’s Gartnavel wins 2012 Doolin prize

Gallery of OMA's Maggie's Gartnavel wins 2012 Doolin prize - 5

Bustler: “Maggie’s Centres” to exhibit starchitect cancer-care center designs in New York

The layout of this Maggie's centre is dictated by its intricate timber structure, which comprises a network of tapered wooden columns and beams.

Norman Foster's Maggie's Centre opens in Manchester

A courtyard with undulating glass walls descends from the base of the stilted wooden structure of this Maggie's Centre for cancer care in Oldham, England, which has been designed by London studio dRMM.

dRMM builds Oldham Maggie's Centre around a courtyard with rippling glass walls

A courtyard with undulating glass walls descends from the base of the stilted wooden structure of this Maggie's Centre for cancer care in Oldham, England, which has been designed by London studio dRMM.

Maggie’s Centre Cheltenham cancer care facility by MJP Architects

Maggie’s Centre Cheltenham by MJP Architects

Maggie's Centre, Gartnavel Hospital, Glasgow by OMA | Building study | Architects Journal

Maggie's Centre, Gartnavel Hospital, Glasgow by OMA

A courtyard with undulating glass walls descends from the base of the stilted wooden structure of this Maggie's Centre for cancer care in Oldham

dRMM builds Oldham Maggie's Centre around a courtyard with rippling glass walls

A courtyard with undulating glass walls descends from the base of the stilted wooden structure of this Maggie's Centre for cancer care in Oldham

Alder Hey children's hospital, Liverpool

The five-story atrium houses several elements designed to infuse a sense of fun and child-like wonder into the hospital, including a wooden mobile…

Maggies Cancer Caring Center,© Philip Vile

Gallery of Maggies Cancer Caring Center / Snøhetta - 8

Image 4 of 15 from gallery of Maggies Cancer Caring Center / Snøhetta. Photograph by Philip Vile

Quarry Tiles from Ketley Brick

Image 4 of 35 from gallery of 7 Projects Announced as Winners of 2017 RIBA North West Regional Awards. Maggie’s at the Robert Parfett Building, Manchester by Foster + Partners.


More ideas
Pinterest
Search