.

Roof windows and increased natural light - Hege in France - white scandinavian dining room with wishbone chairs and a garden view. Natural light in abundance.

CONTEMPORARY HOUSE RENOVATION AND EXTENSION CROUCH END NORTH LONDON New aluminium sliding folding doors span the full width of the garden extension and a structural glass fixed rooflight also spanning across the extension both combine to maximise daylight within the newly created kitchen and dining area connecting the space seamlessly to the garden when doors are opened fully. London Architects and Interior Designers www.crawfordpartnership.co.uk

VCDesign Architectural Services like the simplicity & shallow roof of this rear extension Agree, wonder if we can get permission to extend out on the floor

Minimal urban living

Minimal urban living, bulthaup kitchen by Kitchen Architecture I like the sliding doors makes a change from bifold

Find out more about Apropos' bespoke glass and aluminium structures in this months issue of Homebuilding and Renovating which features this industrialised lean-to conservatory by Apropos.

Image 25 - Find out more about Apropos' bespoke glass and aluminium structures in this months issue of Homebuilding and Renovating which features this industrialised lean-to conservatory by Apropos.

Tiles

Articima Zementfliesen Patchwork, articima cement tiles patchwork So cozy.

Smart Visoglide plus anthracite grey aluminium sliding doors we installed in Kent.

Oooh look at that side extension on a continuation of the hip with lean too ground floor rear roof. Seriously I need to get out way more 😔 Smart Visoglide plus anthracite grey aluminium sliding doors we installed in Kent.

external view of rear extension with minimal windows sliding doors as rear access www.iqglassuk.com

The sliding doors allow maximum light to be invited into this narrow property with the system sliding up to and meeting a fixed glazed unit before the kitchen s

Grand Designs London at Excel

Grand Designs London at Excel

It's all about the Georgian house with the contemporary extention GlasSpace is a slick and stylish double-storey glass extension for the “don’t move, improve” brigade

Pinterest
Search