Annie Barber

Annie Barber

London / Finding and making wonderful things.
Annie Barber
More ideas from Annie
When building and designing this house, the goal was to make something new feel like it was in fact not new at all. Clark and White Landscape designed a gravel path framed by low hedges and hydrangeas through a small grove of 35-year-old olive trees in the backyard.

When building and designing this house, the goal was to make something new feel like it was in fact not new at all. Clark and White Landscape designed a gravel path framed by low hedges and hydrangeas through a small grove of 35-year-old olive trees in the backyard.

Spring is officially here {a bit of a downer that it snowed this morning}, and I am ready to fill our space with some greens… So here is some green to inspire… Enjoy! via via via via vi…

Spring is officially here {a bit of a downer that it snowed this morning}, and I am ready to fill our space with some greens… So here is some green to inspire… Enjoy! via via via via vi…

The perfect blend of pretty and productive, these fruit trees can be grown like houseplants.

The perfect blend of pretty and productive, these fruit trees can be grown like houseplants.

Self-confessed literature lover or coffee table book hoarder, if your collection is getting out of hand, follow our styling tips on organising and showcasing your favourite titles in your home. From bookshelf features to ways with colour, for an interior update that costs nothing, here are six creative ways to spruce up your abode…

Self-confessed literature lover or coffee table book hoarder, if your collection is getting out of hand, follow our styling tips on organising and showcasing your favourite titles in your home. From bookshelf features to ways with colour, for an interior update that costs nothing, here are six creative ways to spruce up your abode…

Mulroy Architects has added a glass passageway and angled skylights to this three-storey north London house extension, which features bespoke furniture

Mulroy Architects has added a glass passageway and angled skylights to this three-storey north London house extension, which features bespoke furniture

One of the side walls of the house was removed and replaced with a stock brick cavity wall and joined to the rest of the house by a sliver of glazing.

One of the side walls of the house was removed and replaced with a stock brick cavity wall and joined to the rest of the house by a sliver of glazing.